Panelovner med touch

Som samtidig er trygge

Beha Elektro AS
23. august 2018
Foto: Beha
Foto: Beha
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181109051433983.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181109051136913.jpg?maxwidth=2000
0

Når du tenker på en panelovn, tenker du ganske sikkert på en firkantet, hvit boks som du ikke synes ser spesielt pen ut. I utviklingen av panelovner har produsentene tradisjonelt vært opptatt av funksjon fremfor design Dermed har resultatet i stor grad blitt effektive, men ikke nødvendigvis pene ovner.

Den tiden er vi i ferd med å legge bak oss. Selvsagt finnes panelovner med tradisjonelt utseende i dag også, men mulighetsrommet når det gjelder design er større enn for bare noen år tilbake.

I dag kan du blant annet få panelovner med glassfront i ulike farger som er pene å se på og enkle å rengjøre. Med en glassovn risikerer du i mindre grad å få merker og hakk i overflaten dersom noen skulle dulte borti den. De beste glassovnene på markedet er laget med herdet glass av samme type som brukes på stekeovnsdører og har i tillegg en solid metallplate bak glasset. Det gir stor styrke og null risiko for å komme borti strømførende deler om uhellet mot formodning skulle være ute. Glassovner har også lavere overflatetemperatur enn tradisjonelle fronter av stål.

Velger du en smartovn, som både finnes med stål- og glassfront, kan du også styre dem via en app. Da er det verdt å vite at du kan sette på barnesikring via appen - dermed er det ikke mulig å for små barnehender å stille temperaturen manuelt på ovnene. Smartovner har også skjulte elektroniske styringsbokser. Det gir et mer stilrent design på ovnene.

Når det gjelder regulering av temperatur er du kanskje vant til et lite ratt eller en reguleringsbryter for å lese av og stille temperaturen, eventuelt mer moderne varianter med et digitalt display som viser temperatur. Dette er også en saga blott med smartovner. I stedet projiseres temperaturen ned på gulvet. Det gjør det lett å lese av temperaturen, samtidig som du får en enhetlig overflate på ovnen.

2006
c-36TrueFalse
Les også
c-36TrueFalse
Hvor nyttig var denne artikkelen?

Takk for din kommentar.

Reviews
View More
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190528135457682.png #FFFFFF
Les også