Ikke glem panelovnen!

Det er både et rimelig og fleksibelt oppvarmingsalternativ

Beha Elektro AS
3. mai 2018
Foto: Beha Elektro
Foto: Beha Elektro
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181214070729624.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181130084621937.jpg?maxwidth=2000
0

Det finnes en rekke ulike måter å varme opp en bolig på, fra tradisjonell vedfyring til de mest moderne systemene for vannbåren oppvarming. Mellom ytterpunktene finner vi en rekke andre alternativer, blant annet panelovner. Det har lenge vært et yndet alternativ for oppvarming, men blir fort litt glemt i jungelen av muligheter.

Ved å velge panelovn for oppvarming av boligen får du imidlertid mange fordeler. For det første er det et rimelig oppvarmingsalternativ – de er forholdsvis billige i innkjøp kontra mange andre oppvarmingskilder. Legger du noen tusenlapper på bordet kan du dekke store deler av oppvarmingsbehovet ditt. I tillegg er panelovner enkle å montere selv og det er sjelden nødvendig for å tilkalle elektriker for å gjøre jobben. 


Behas Smartovner har innebygd Wi-Fi og avansert elektronikk som kan styres med en app fra mobil eller nettbrett.

https://www.youtube.com/embed/F__mGkoqR9U

Panelovner er også fleksible ettersom det går svært fort å regulere temperaturen. Velger du en ovn som har automatisk dag- og nattsenking kan du stille dem inn til å senke temperaturen om natten og på dagtid når ingen er hjemme, og at temperaturen skal økes igjen en stund før alle kommer hjem. Det kan gi deg en besparelse på 10 – 15 % i utgiftene som går til oppvarming og bidrar positivt til miljøet. Med integrert Wifi i ovnene, kan du også styre dem via telefonen uansett hvor du er. 

Panelovner er både egnet for eldre og nye hus. I eldre hus er det en stor fordel å bruke panelovner ettersom de gir deg effektiv oppvarming uten at du trenger å gjøre større bygningstekniske inngrep. I nye hus kan du med fordel velge panelovner fremfor dyrere alternativer som varmepumper ettersom husene er så godt isolerte at varmebehovet faktisk ikke er så stort. 


1801
c-36TrueFalse
Les også
c-36TrueFalse
Hvor nyttig var denne artikkelen?

Takk for din kommentar.

Reviews
View More
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190528135457682.png #FFFFFF
Les også